Günsan Yenilikçi Ürünleriyle 3 Projenin İç Tasarımına Stil Kattı

5.9.2021 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Günsan Elektrik, Günsan Yenilikçi Ürünleriyle 3 Projenin İç Tasarımına Stil Kattı

Geleceği referans alan yenilikçi ürün yelpazesiyle birçok projeye çözüm ortaklığı yapan Günsan Elektrik, anahtar, priz ve elektrik ekipmanları alanında öncü ürünleriyle 3 farklı iç dekorasyon projesinde yer aldı. Mori Clup Hotel, Türkay Hotel ve Sönmez Construction’da Günsan’ın Eqona ve Valta serisi tercih edildi.

Günsan, Türkiye’nin dört bir yanındaki inşaat sektörüne, gayrimenkul projelerine anahtar, priz ve elektrik ekipmanlarıyla çözüm ortağı olmayı sürdürüyor. Güvenilir, inovatif ve şık ürünleriyle Günsan, turizm alanında da pek çok otel ve işletmenin aydınlatması için ulusal ve uluslararası başarılı projelere değer katmayı sürdürüyor.

Günsan Hakkında

1982’de anahtar priz ve elektrik aksesuarları imalatı yapmak üzere kurulan Günsan, 1995’te halen üretiminin devam ettiği endüstriyel tesisine geçti. Anahtar-priz üretimi ile Türkiye’nin sektöründe öncü şirketlerinden biri olan Günsan, inşaat sektöründe alçak gerilim tesisatı ekipmanları olan elektrik anahtarı, priz, grup priz, şalt malzemesi, kompakt şalter, kaçak akım röleleri, sigorta kutuları ve aksesuarlarından oluşan 17.000 parçalık ürün portföyünü distribütörleri ve bayileri aracılığı ile hem ülke içine hem de dünyada 50’den fazla ülkeye ulaştırıyor.