Kaliteli Elektrik ve Otomasyon Malzemelerinin Ankara’daki Adresi; Doruk Enerji

7.4.2021 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Doruk Enerji, Kaliteli Elektrik ve Otomasyon Malzemelerinin Ankara’daki Adresi; Doruk Enerji

2012 Tarihinde Hamza Korkmaz tarafından elektrik ve otomasyon malzemeleri konusunda hizmet vermek amacıyla Ankara-Ulus’ta kurulmuştur. Artan müşteri portföyü ve stok hacmi nedeniyle 2017 yılında ticari hayatına Ostim’de devam etme kararı almıştır.

Dünyanın ve ülkemizin önde gelen elektrik ve otomasyon malzemesi üreticilerinin Ankara bayiliğini yapan Doruk Enerji verdiği kaliteli hizmetle bölgesinin önde gelen firmaları arasında yer alıyor.

Satış öncesi ve satış sonrasında müşteri memnuniyetini ön planda tutan Doruk Enerji müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını güvenilir, sürekli ve kaliteli servis ile gidermeyi amaçlamaktadır.

Her geçen gün ürün gamı ve bayilik ağını artıran Doruk Enerji genç ve dinamik yapısı ile sektörde ki yerini alarak, sağlam adımlarla yoluna devam etmektedir.

Doruk Enerji yaptığı tüm işlerde standartlara uyarak, müşteri beklentisini iyi analiz ederek zamanında işlevsel çözümlerle müşteri memnuniyetini sağlamaktadır. Aynı zamanda Doruk Enerji teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, müşterilerinin bütün enerji gereksinimlerini kaliteli ve güvenli şekilde karşılayabilmeyi kendisine misyon edinmiştir.