Elektrik Dünyası Dergisi’ne 'En İyi Sektör Dergisi' Ödülü

6.1.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Funda Hacısalihoğlu, Suat Sandalcı, Alinur Aktaş, Şeyma Döğücü, İlhan Ocaklı, Elektrik Dünyası Dergisi’ne 'En İyi Sektör Dergisi' Ödülü

30 yıldır elektrik ve aydınlatma sektörünün gelişimine katkı sağlayan ve sektörünün en büyük dergisi olma başarısını gösteren Elektrik Dünyası Dergisi’ne Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği (TRKTYD) tarafından gerçekleştirilen 2. Tesis Yönetim Zirvesi ve Ödül Töreninde "En İyi Sektör Dergisi Ödülü" verildi.

Elektrik Dünyası Dergisi adına verilen ödülü derginin Yayın ve Reklam Koordinatörü Funda Hacısalihoğlu’na Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği Başkanı Suat Sandalcı taktim etti.

Elektrik Dünyası Dergisine verilen bu ödülden dolayı Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği Başkanı Suat Sandalcı nezdinde bütün zirve katılımcılarına teşekkür eden Funda Hacısalihoğlu derginin bu günlere gelmesinde emeği geçen dergi çalışanlarına ve sektörde faaliyet gösteren bütün firmalara şükranlarını sundu.

19 Aralık Cuma günü Sancaktepe'deki Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi‘nde Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği Başkanı Suat Sandalcı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen zirveye başta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum olmak üzere Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ve çok sayıda sektör temsilcisi katıldı.