Makel, Moscow Interlight 2023 Fuarında Yerini Aldı

8.11.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Makel,  Makel, Moscow Interlight 2023 Fuarında Yerini Aldı

Rusya’nın başkenti Moskova’da her yıl düzenlenen ve sektörün öncü firmalarını ağırlayan Interlight Moscow 2023 fuarına katıldı. Uluslararası katılımcılara ev sahipliği yapan 18-21 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen fuara ilgi yoğundu. Ziyaretçilerin farklı bölgelerde konumlanan sektör firmalarını bir arada görme fırsatı yakaladığı fuarda Makel, yeni serileri ile katılımcılara keyif dolu anlar yaşattı.

Birbirinden çarpıcı ve kullanımı kolay modelleri ile özellikle anahtar-priz ve akıllı ev sistemleri bölümünde ön plana çıkan Makel, ziyaretçilerden aldığı geri dönüşler sonucunda verimli bir fuar gerçekleştirdi. 2023 fuarında yeni serilerini tanıtıma çıkaran Makel, ziyaretçilerden tam not aldı. 

Moskova’da gerçekleştirilen Interlight Moscow fuarında Makel standını Rusya Moskova Büyükelçiliği Müsteşarı Emre Kadıoğlu ve Moskova Ticaret Baş müşaviri Çiğdem Şamiloğlu Erkoç ziyaret ederek Makel temsilcilerimiz ile karşılıklı istişarede bulundular. 

Rusya’da geniş bir pazar hacmine sahip olan Makel, hem müşterileri ile yüz yüze görüşme sağladı hem de yeni müşterileri ile ürün bilgi alışverişinde bulundu. 

Fuar’da Makel Anahtar-Priz grubundan Rusya pazarı için sergilediği üst segment anahtar-priz modelleri ile Smarthome Akıllı Ev Sistemleri yoğun ilgi gördü. Makel bunun yanı sıra Şalt Ve Endüstriyel Ürünler, Ölçüm, Dağıtım ve Kontrol Cihazları, Grup Prizler, Sıva üstü Nemliyer ve Aksesuar ürünlerini de standın da sergiledi. 

Elektrik malzemeleri sektöründe birçok ilke imza atan kendini sürekli yenileyen ve geliştiren Makel, Türk sermayeli bir grup olarak çalışmalarına devam etmekte ve yurt dışı pazarlarında adından söz ettirmeye devam etmektedir.