Makel'den 2023 Yılının İlk Gezisi

8.6.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Makel, Makel'den 2023 Yılının İlk Gezisi

MAKEL, 2023 yılının ilk gezisini Kuzey Makedonya ve Kosova’da gerçekleştirdi. 3-7 Mayıs tarihleri arasında 4 gece 5 gün süren muazzam bir geziye imza attı. Kültürü ve gezilecek yerleri ile gönüllerde taht kuran Kuzey Makedonya birçok etnik grubu bünyesinde barındırarak, komşusu olan ülkeler ile kolay iletişim yollarını inşa etmesinden dolayı büyük önem taşımaktadır. Kuzeyinde bulunan Kosova ise huzurlu şehir olarak nitelendirilmektedir.

2023 yılının ilk gezisinde Makel, iş ortaklarıyla birlikte Kuzey Makedonya ve Kosova’ya ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak Üsküp’le başlayan yolculuk Kuzey Makedonya’nın meşhur şehirleri ve yerlerini görerek devam etti. Kuzey Makedonya’dan sonra Makel, iş ortakları ile Dünya’da sınırlı tanınırlığa sahip olan Kosova’ya seyahat etti. Kosova’nın birbirinden güzel turistlik değerleri arasında yer alan şehirlerini keşfederek tur son buldu.

Kuzey Makedonya’dan başlayan gezi programı, uçuşun ardından biraz dinlenme daha sonrasında ise tarihi yerlerin gezilmesi ve geleneksel tatlarının tadılmasıyla devam etti. Sunduğu geleneksel ve kültürel tarihi ile misafirlerin gönlünde taht kuran Kuzey Makedonya ve Kosova seyahati birbirinden renkli fotoğraf kareleri ile ölümsüzleştirildi. İş ortaklarına Türkiye Satış Müdürü Hamit YILDIŞBAŞ eşlik etti