Telkotim Geniş Ürün Yelpazesi ve Çözümleri İle İsaf Fuarı’nda Kalitesini Konuşturdu

11.10.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Telkotim, Telkotim Geniş Ürün Yelpazesi ve Çözümleri İle İsaf Fuarı’nda Kalitesini Konuşturdu

2008 yılında kurulan özellikle bakır kablolama çözümleri, fiber optik kablolama çözümleri, data center çözümleri, yönetilebilir bakır ve fiber optik kablolama sistemleri konularında çözümler üreten Telkotim, bayisi ve dağıtıcısı olduğu firmaların ürünlerini 14-17 Eylül 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenen İsaf Güvenlik Teknolojileri Fuarı’nda sergiledi.

Konusunda uzman HCS, TTAF ve Ruijie Networks’un geniş ürün yelpazesini standında sergileyen Telkotim geniş ürün yelpazesi ile İsaf Fuarı’nın en fazla ziyaretçi ağırlayan stantlarının başında yer aldı.

Telkotim Fiber optik & Network Hakkında

Telkotim Fiber Optik & Network, 2008 yılında kurulmuş ve bugüne kadar bakır kablolama çözümleri, fiber optik kablolama çözümleri, data center çözümleri, yönetilebilir bakır ve fiber optik kablolama sistemleri, Priz, Sonlandırma Kitleri ve Aksesuar ürünleri ile teknolojinin ulaşılabilir olması için, bayisi ya da dağıtıcısı olduğu birçok markanın iletişim ürünlerinin satışını yaparak bu alanda en başarılı firmalardan birisi olmuştur. Hızlı gelişen teknoloji ile birlikte bu gelişimi kendi bünyesinde uygulayabilen teknoloji firmasıdır. Fiber optik Teknolojisinin bu heyecan veren gelişimine ayak uydurabilmek için sürekli eğitim modelini benimseyen Telkotim Fiber Optik & Network, bunun için gerekli çalışmalarını kurulduğu günden bugüne yerine getirmektedir.

Bu büyük ve sınırsız oyuncunun olduğu teknoloji hayatında kaliteli, uygun fiyat ve ulaşılabilecek maksimum faydayı sağlamak için müşterilerine sadık kalmayı, Onlar için en uygun fiber optik ve network ürünlerini sağlayarak piyasanın değer sahibi olan firmalarından biri olmayı başarabilmiştir.

Gelişen ticaret hayatı sürekli ekstra yükler getirerek firmaların ek maliyetlere katlanarak daha az kar etmelerine neden olmakta. İşte tam ‘da bu noktada Telkotim Fiber Optik & Network, size projlerinizde en uygun fiyatları ve ödeme koşullarını sunar ve ağır maliyetlere karşı korur.

Daima güvenilir teknoloji çözüm ortağınız olmak için çalışmaktayız. Her zaman size en uygun çözüm yollarını üreterek, en uygun fiyatlar ile kazanmanız için çalışıyoruz ve çalışmaya ’da devam edeceğiz.

Teknolojinin hızlı gelişim gösterdiği günümüzde, İhtiyacınız olan fiber optik ve network ürünlerine en uygun fiyatlar ile sahip olmanızı kendimize en önemli görev olarak seçtik ve bu yolda yıllarca beraber yürümeyi hedefliyoruz.