Light+Building Messe Frankfurt Fuarı'nda Alkan Aydınlatma Rüzgarı Esti

4.4.2024 Elektrik Dünyası Dergisi, Light+Building Messe Frankfurt Fuarı, Light+Building Messe Frankfurt Fuarı'nda Alkan Aydınlatma Rüzgarı Esti

Ülkemiz aydınlatma sektörünün marka olmayı başarmış üreticilerinden Alkan Aydınlatma üretimini gerçekleştirdiği yenilikçi ürünlerini 3-8 Mart tarihleri arasında düzenlenen ve konusunda dünyanın en önemli aydınlatma fuarı olma başarısını gösteren Light+Building Messe Frankfurt Fuarı’nda sergiledi.

İstanbul Ticaret Odası'nın desteği ile katıldığı fuarda yeni geliştirdiği aydınlatma ürünlerini başta Avrupa ülkeleri olmak üzere dünyanın çok sayıda ülkesinden gelen ziyaretçilerle buluşturan Alkan Aydıntlatma’nın standında sergilediği ürünler müşterilerden tam not aldı.

Messe Frankfurt tarafından Almanya`nın ve Avrupa`nın finans merkezi konumundaki Frankfurt kentinde, iki senede bir düzenlenen, Light + Building Fuarı’nda yoğun Ar-Ge çalışmaları sonucu geliştirdiği ürünleri sergileyen Alkan Aydınlatma standında bulunan yetkililer stantta sergilenen aydınlatma ürünleri ile ilgili ziyaretçileri bilgilendirerek ziyaretçilerin ürünlerle ilgili sordukları soruları cevaplandırdılar.

4 gün süren fuar boyunca yenilikçi aydınlatma çözümlerini standında sergileyen Alkan Aydınlatma özellikle enerji verimliliğine katkı sağlayan ürünleri ile fuarın en çok ziyaret edilen firmaları arasında yerini aldı. Her fuarda olduğu gibi bu fuarda da ülkemizi en iyi şekilde temsil eden Alkan Aydınlatma ülkemiz aydınlatma sektörünün gelişimine ciddi anlamda katkı sağladı.