Sutem Elektrik, Güçlü Ekibi ve Güçlü Altyapısı İle Dünya Markası Olma Yolunda Emin Adımlarla İlerliyor

13.3.2024 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Sutem Elektrik, Sutem Elektrik, Güçlü Ekibi ve Güçlü Altyapısı İle Dünya Markası Olma Yolunda Emin Adımlarla İlerliyor

Kurulduğu günden bu yana sektördeki gelişmeleri ve yenilikleri yakından takip ederek kazandığı birikimi müşterilerine sunmanın mutluluğunu yaşayan Sutem Elektrik üretimini gerçekleştirdiği kaliteli elektrik ve şalt malzemeleri ile 2024 yılına hızlı bir giriş yaptı.

2023 yılında belirlediği hedeflere ulaşmayı başaran Sutem Elektrik, 2024 yılında da aynı başarıyı yakalamak için deneyimli ekibi ile başarıya odaklandı.

Katıldığı yurtiçi ve yurtdışı fuarlarda Sutem’i dünya markası yapmak için var gücüyle çalışan Sutem Elektrik ülkemizde yakaladığı başarıyı yurtdışında da yakalamak için hedefe kilitlendi.

İstanbul Dudullu’daki fabrikasında, kablo pabuçları, klemensler, ek muflar, izolatörler ve baralar üreten Sutem, son yıllarda yürüttüğü faaliyetlerini Balkanlar, Avrupa ülkeleri ve Ortadoğu başta olmak üzere ihracata odaklamıştı. 2024 yılında ihracata odaklanan Sutem Elektrik üretiminin yüzde 50’sini ihraç etmeyi hedefleri arasına aldı.