Emfanorm’un İstanbul Hırdavat Fuarı’ndaki Standı Ziyaretçi Akınına Uğradı

7.10.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Emfanorm, Emfanorm’un İstanbul Hırdavat Fuarı’ndaki Standı Ziyaretçi Akınına Uğradı

Elektrik ve aydınlatma sektörünün önde gelen üreticilerinden Emfanorm’un Standı 24-27 Ağustos 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Hırdavat Fuarı’nda ziyaretçi akınına uğradı.

25 yılı aşkın süredir elektrik ve elektronik sektöründeki bilgi ve birikimini birleştirerek müşterilerine daha iyi hizmet sunabilmek için var gücüyle çalışan Emfanorm’un standında sergilediği LED aydınlatma (ampul), koruyucu baret, makaralı uzatma kablosu, kauçuk topraklı priz, ve kauçuk fiş grubundan oluşan ürün yelpazesi hem yerli hem de yabancı ziyaretçilerin yoğu ilgisi ile karşılaştı.

Standı ziyaret edenlerle yakından ilgilenen Emfanorm’un uzman ekibi ziyaretçilerin ürünlerle ilgili merak ettikleri bütün soruları cevaplandırıp Emfanorm’un kalitesini onlarla paylaştılar. Fuar sonrasında çok sayıda yabancı ziyaretçi ile işbirliği yapma konusunda anlaştılar.

Kurulduğu günden bu yana daima kalite ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaya özen gösteren Emfanorm Elektronik gelişen dünyanın gerisinde kalmamak için Ar-Ge yatırımlarımızı her gecen gün biraz daha arttırarak % 100 yerli anlayışıyla, ürettiği tüm ürünlerin Ar-Ge süreçlerini de kendi bünyesinde yürütmektedir