Miafon (Görüntülü Diyafon)

5.9.2022 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Miafon, Miafon (Görüntülü Diyafon)

İnovatif bir ürün olarak geliştirilen Miafon, elektronik güvenlik sektöründe ilk kez yerli yazılımla hayata geçirildi.

%100 yerli ve milli teknoloji ile geliştirilen, yeni nesil IP görüntülü interkom sistemi Miafon Görüntülü Diyafon sayesinde evinize gelen misafirleri görüntüleyebilir, onlarla konuşabilir ve hatta kapınızı uzaktan açabilirsiniz.

Miafon sistemi yaklaşık 8 ayda 11.000 konut ve 40.000 kullanıcıya erişmiştir.

İstanbul, Bursa, Yalova, Kocaeli, Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne den sonra tüm Ege Bölgesinde de hizmet veren Miafon Teknoloji, Ankara ve Eskişehir olmak üzere geniş bir hizmet ağıyla büyümeye devam ediyor. Sene bitmeden Gaziantep, Maraş, Adana ve Urfa gibi Anadolu da da kullanıcılarıyla buluşacaktır.

Türkiye deki hizmet ağı geliştikten sonra, Katar ve Dubai gibi körfez ülkelerine açılmayı da hedeflemekteyiz.

Kendi teknolojisini üreten bir firma olmak birçok ülkede rekabet gücümüzü artırıyor

Sistemin ekonomik avantajlarına da vurgu yapan Kurucu Ortak Hulusi Şirikçi%100 yerli sermaye ve yerli yazılımla geliştirdiğimiz bulut teknolojisi tabanlı yeni nesil IP görüntülü interkom sistemi ile klasik diyafonu mobil hale getirdik. Bu yeni teknolojinin en büyük farkı ise diyafon sistemlerindeki daire içi cihaz yatırımı, kablolama maliyeti ile kurulum sürecini ortadan kaldırarak diyafonun tüm işlevini cep telefonu üzerinden yapabilecek ilk ve tek sistem olması. Önümüzdeki yıl global pazarlarda daha aktif olmak için de gerekli organizasyonları gerçekleştiriyoruz.  Hedefimiz teknolojimizi tüm dünyada kullanılabilir hale getirmek. Kendi teknolojisini üreten bir firma olmak birçok ülkede rekabet gücümüzü artırıyor ve bizi ekonomik yönden avantajlı konuma taşıyor.” dedi.