Hırdavat Sektörü, HISİAD Organizasyonunda Bir Araya Geldi

13.1.2022 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, HISİAD, Çetin Tecdelioğlu, İsmail Gülle, Hırdavat Sektörü, HISİAD Organizasyonunda Bir Araya Geldi

Hırdavat Sanayici ve İş Adamları Derneği(HISİAD) hırdavat sektörünü 18 Aralık 2021 Cumartesi günü Tüyap Palas Otel'de buluşturdu.

2021 yılının ilk 11 ayında yaklaşık 10 milyar dolarlık yurtdışı satış gerçekleştiren Türkiye hırdavat sektörünün yıl sonu daveti, Tüyap Palas'ta gerçekleşti. 23-26 Mart 2022 tarihlerinde İstanbul, Tüyap'ta HISİAD işbirliği ile gerçekleşecek olan Hardware Eurasia Fuarı'nın da sektöre tanıtıldığı davette HISİAD Başkanı Çetin Tecdelioğlu’nun açılış konuşmasından sonra Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle de bir konuşma gerçekleştirdi. Çok sayıda sektör temsilcisinin yer aldığı etkinlikte HISİAD Başkanı Çetin Tecdelioğlu, TİM Başkanı İsmail Gülle’ye ve PERPA Kooperatifi Başkanı Hacı Demir’e hediye takdiminde bulundu.

Açılış konuşmalarının ardından HISİAD tarafından Mart 2022’de düzenlenecek olan hırdavat sektör fuarı “Hardware Eurasia”nın tanıtımı yapıldı. Etkinlikte ayrıca Serdar Kuzuoğlu, “Koronavirüs sonrası yeni dünya, yeni tüketici, yeni şirketler” konulu bir seminer gerçekleştirdi.

Hardware Eurasia Fuarı

Avrasya'nın Hırdavat Fuarı Hardware Eurasia, Reed Tüyap'ın uluslararası fuarcılık deneyimi ve Hırdavat Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (HISİAD) sektörel gücü ile 23-26 Mart 2022 tarihlerinde İstanbul'daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

Hardware Eurasia Fuarı; Endüstriyel Hırdavat, El Aletleri & Genel Hırdavat, Mobilya & Yapı Hırdavatı ana başlıklarında sektörün lider üreticilerini yurt içi ve yurt dışındaki hedef pazarlardan nalbur & hırdavat toptancı ve perakendecileri, yapı marketler, D.I.Y. (Kendin Yap) sektörü, mobilya & aksesuar üreticileri, kapı & pencere sistemleri üreticileri, inşaat firmaları ve müteahhit şirketler başta olmak üzere sektör profesyonellerini Tüyap çatısı altında buluşturarak sektörün ihracat hedeflerinin yükseltmesine katkı sağlayacak.