Doğanateş Elektrik Yeni Grup Şirketleri İle Yoluna Büyüyerek Devam Ediyor

3.6.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Doğanateş Elektrik, Doğanateş Elektrik Yeni Grup Şirketleri İle Yoluna Büyüyerek Devam Ediyor

Firmamız sektörde 33 yıldır Faaliyet göstermekte. Malatya'da 18000m² kapalı alan da fabrika, iki ayrı noktada 5000m² mağazamız ve İstanbul Perpa'da satış, ihracat Ofisimiz bulunmaktadır.

Başta ABB (şalt, sürücü ve pano) olmak üzere Siemens, Federal, Chint, Omron, Sick, Maksan, Astor, EAE (busbar ve aydınlatma), Klemsan, Weidmuller, Hes Kablo, Öznur Kablo, Ünal Kablo, 2M Kablo, Birtaş Kablo vb. gibi sektördeki 60'ı aşkın yerli ve global firmanın ana bayiliğini yapmaktayız.

Aynı zamanda tescilli DAP markalarımız ile Güç Kontrol ve Dağıtım Elektrik Panoları, Kablo Kanalı Taşıma Sistemleri, IT Server Rack Kabinetleri ve Aydınlatma Direkleri üretmekte ve iç, dış pazara sunmaktayız. Ağırlıklı olarak Form 4 B'ye kadar Alçak gerilim dağıtım panoları, MCC ve Motor Sürücü Panoları vb. panoları elektro montajlı olarak imal etmekteyiz.
Panolarımız da Sismik test ile beraber TS EN 61439-1/2 6300 Amper Form 4 B 100 kA'e kadar, IT Server Kabinetleri de TS EN 61587, Kablo Taşıma Sistemlerinde TS EN 61537, Aydınlatma Direklerinde TS EN 40-5 standartlarında üretim yapmaktayız ve bu standartlara göre ASTA ve TSE belgelerimiz mevcuttur.

Bunların yanı sıra grup şirketlerimiz arasında; 

Çatı ve Saha Ges Santralleri yapan grup şirketimiz Pak Grup Enerji, EAE Elektrik ile Busbar ve Aydınlatma hizmeti sunan grup şirketimiz DAE Elektrik, Tunçmatik UPS ile Aksa Jeneratör'ün servis ve bayiliğini yürüten grup şirketimiz DT Jeneratör, Proses ve Otomasyon işleri yapan Datech Otomasyon bulunmaktadır.Yatırımlarınıza hizmet veren grup şirketlerimizle Enerji ve Elektrik sektöründe çeşitli hizmetler sunmaktayız.

Referanslarımız Arasında A'dan Z'ye bazı ağır sanayi tesislerinin tüm Elektrik ürünleri ihtiyaçlarını gördüğümüz Şişecam, Düz Cam, Paşabahçe, Baştürk Cam, Pınar, Banvit, Eti, Türkiye Petrolleri, Eti Krom, Tosyalı Holding, Kipaş Holding, Koç Holding, Sanko Holding, Asko Holding, Çalık Holding, Çelikler Holding, Maritaş Holding, Güçar İnşaat, Mimsan Grup vb. gibi firmalarımız vardır.

Win Eurasia Fuarı’ndayız

Firmamızın üretimini gerçekleştirdiği ürünleri yakından görmek isteyenleri 7-10 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan sektörümüzün en büyük fuarı Win Eurasia Fuarı’ndaki standımıza bekliyoruz