OSRAM, Uzun Ömürlü ve Bütçe Dostu Ürünleriyle Öne Çıkıyor: Güven Programı İle Ürünlerinin Orijinalliğini Güvence Altına Alıyor

14.5.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, OSRAM, OSRAM, Uzun Ömürlü ve Bütçe Dostu Ürünleriyle Öne Çıkıyor: Güven Programı İle Ürünlerinin Orijinalliğini Güvence Altına Alıyor

115 yılı aşkın tarihi ile dünyanın önde gelen ileri teknoloji firmalarından biri olarak öne çıkan ams OSRAM, tasarruflu, uzun ömürlü ve bütçe dostu ürünlerden oluşan yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Kullanıcıları düşük kaliteli, kısa ömürlü sahte ürünlerden korumak amacıyla 2015 yılında hayata geçirdiği Güven Programı ile ürünlerinin orijinalliğini güvence altına alıyor.

Türkiye’de otomobil aydınlatması, profesyonel aydınlatma çözümleri, led ürünler, dijital aydınlatma sistemleri, eğlence aydınlatmaları ve profesyonel + endüstriyel uygulamalar gibi aydınlatmanın her alanında faaliyet gösteren ams OSRAM,  sensörlerin ve ışığın sunduğu olanakları kullanarak bireylerin ve toplumların yaşam kalitesini iyileştirmeye odaklanıyor. Alman kalitesiyle geliştirdiği ürünlerle; dünyanın dört bir yanındaki kullanıcıların yalnızca daha iyi görebilmesine değil, daha iyi iletişim kurmasına, daha iyi seyahat etmesine katkı sağlıyor. ams OSRAM ürünleri uzun kullanım avantajıyla,  sürücüleri daha büyük sorunlardan koruyarak olası maddi kayıpları önlemeye yardımcı oluyor.

Ürünlerin orijinalliğinden kolayca emin olabilirsiniz

Ürünlerinin orijinalliğinin kalite ve performansından geldiği anlayışıyla, müşterilerinin satın aldığı ürünün orijinalliğini teyit etmesine imkân sağlayan ams OSRAM, Güven Programı’nı genişletmeye devam ediyor. Yenilenen ams OSRAM ürün kutularında yer alan güvenlik bandrolleri ve QR kodları okutularak ya da ürüne ait 7 haneli ürün kodu web sitesinde sorgulatılarak ürünün orijinalliğinden kolayca emin olunabiliyor. Bu kod kopyalansa bile birden fazla okutulduğunda ürünün sahte olduğu kolayca anlaşılabiliyor.

Uzun yolculuklarda sürücülerin hayatını kolaylaştırıyor

Kullanıcıların hayat konforunu arttırmaya ve yolculuklarını güvenle yapabilmelerine destek olan ürünler tasarlayan ams OSRAM, TYREinflate ve BATTERYcare ailesiyle uzun yolculuklarda sürücülerin hayatını kolaylaştırıyor. Biten akülere ve inen lastiklere çözüm olan yeni teknolojileri ile rahat ve güvenli yolculukları teşvik ediyor. TYREinflate kompresör ile tam inik lastiğin 2 dakikadan daha kısa sürede şişirilmesini sağlıyor. BATTERYcare ailesi ile akü bitmesini sorun olmaktan çıkararak akü boşalmalarında aracın kolayca çalıştırılması için güvenli, kompakt ve ekonomik bir teknoloji sunuyor.