58 Ülkeden Yüzlerce Satın Almacı Yeni İş Birlikleri İçin Yapı Fuarı’na Katıldı

27.4.2022 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Yapı Fuarı,  Turkeybuild İstanbul, 58 Ülkeden Yüzlerce Satın Almacı Yeni İş Birlikleri İçin Yapı Fuarı’na Katıldı

Sektöründe bölgenin en büyük 5 fuarı arasında yer alan Turkeybuild İstanbul'un, ihracat alanında da önemli payı bulunuyor. Bu yıl Almanya, Rusya, Avusturya, Çin, Romanya, İtalya, Danimarka, Çekya ve Polonya başta olmak üzere toplam 16 ülkeden 30'un üzerinde yabancı katılımcı fuarda yerini aldı.

Toplam 16 ülkeden 300'den fazla katılımcının yer aldığı fuara; 123 farklı ülkeden, 5 binden fazlası yabancı olmak üzere 40 bine yakın sektör profesyoneli katıldı. 200'den fazla ürün grubu fuar alanında sektör profesyonellerinin ilgisine sunuldu.

Aydınlatma Sektörü ve Akıllı ev sistemleri temsilcilerinin de katıldığı fuarda sektörümüzü Gecem Aydınlatma, Zenit LED, Lighton, Ecolight, EDS Güvenlik Teknolojileri ve Trimbox temsil etti.

Sektörün Gelişim Alanları Yapı Fuarı’nda Tartışıldı

Bu yıl çevre, sürdürülebilirlik ve enerji odaklı zengin içerikleri ile 4 gün boyunca süren ZeroBuild Summit’22, Yapı Fuarı ev sahipliğinde fiziksel olarak ilk kez düzenlendi. 2053 Karbon Nötr hedefi kapsamında kritik öneme sahip sektörler arasında yer alan yapı ve inşaat malzemeler sektörü, Sıfır Enerji Binalar ve bu binaların nasıl yaygınlaştırılabileceğini detaylı bir biçimde ele aldı.