Bafra Lighting Yeni Şubesi ile İstoç’ta

14.3.2022 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Bafra Lighting, Bafra Lighting Yeni Şubesi ile  İstoç’ta

Üretimini gerçekleştiriği LED'li aydınlatma armatürleri ile 2018 yılından beri aydınlatma sektöründeki faaliyetlerini başarı ile sürdüren Bafra Lighting Karaköy ve PERPA'dan sonra, geçtiğimiz günlerde İSTOÇ'ta yeni mağazasının açılışını gerçekleştirti.

Bafra Lighting’in İstoç’daki mağazasının açılışına aydınlatma ve elektrik sektörünün önde gelen üreticilerinin yetkilileri katıldı. Açılış vesilesiyle bir araya gelen sektör yetkilileri sektörün geleceğine dair fikir alışverişinde bulunma fırsatı da yakaladılar.

Bafra Lighting’in İstoç’ta açtığı mağaza üç kattan oluşuyor. Yeni mağazada Bafra Lighting’in kendi üretttiği ürünlerin yanı sıra sektörün önde gelen üreticilerinden; Mutlusan Elektrik, Uğur Aydınlatma (Catia), Na-De, Işıldar, Panasonic, Korcam, Kendal, NisaLuce, Hiva, Osram, İma Lighting, Ovivo, Günsan, Chint, Helios Opto ve Forlife’ın ürünleri satılıyor.

Çok sayıda kaliteli markayı aynı mağazada buluşturarak müşterilerin beğenisine sunmayı başaran Bafra Lighting sektörünün önde gelen firmalarından birisi olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

Aydınlatma  malzemeleri sektöründe pazarın önde gelen firmalarından birisi olan BCÇ Elektronik A.Ş, dünyanın 20’yi aşkın ülkesine, modern teknolojiyi  kullanarak ürettiği ürünleri ihraç etmektedir. Belirlediği stratejik planlar doğrultusunda gerek Türkiye pazarında, gerekse yurtdışı pazarlarında istikrarlı büyümesine devam etmektedir. İstoç’da yeni açtığı mağaza ile de yurtiçi pazarındaki yerini sağlamlaştıran Bafra Lighting İstoç’ta açtığı yeni mağazada başta hareket sensör sistemleri olmak üzere; sensörlü tavan armatürleri, LED paneller, slim projektörler, ampüller, bant armatürler, şerit LEDler, ray spotlar, slim LED trafolar, bahçe armatürleri, tij duy takımları, LEDli çıkış yönlendirme tabelaları, sıva altı spotlar, panel LEDler, masa lambaları, ankastre aydınlatma, aspiratörler, makaralar, sigorta kutuları, kablo kanalları ve elektrik aksesuarlarının satışını yapıyor.

7 bin metrekare üretim, 6 bin metrekare depo olmak üzere toplamda 13 bin metrekare alana kurulu  tesislerinde ürünlerini, dünya standartlarında ve otomasyona dayalı modern teknoloji makine bandında üreten BCÇ Elektronik A.Ş’in ürün yelpazesin de; Hareket sensör sistemleri, sensörlü tavan armatürleri, LED paneller, slim projektörler, ampüller, bant armatürler, şerit ledler, ray spotlar, slim led trafolar, bahçe armatürleri, tij duy takımları, LED’li çıkış yönlendirme tabelaları, sıva altı spotlar, panel LED’ler, masa lambaları, ankastre aydınlatma, aspiratörler, makaralar, sigorta kutuları, kablo kanalları, elektrik aksesuarları ve LED aydınlatma v.b ürünleri bulunmaktadır.