Kesintisiz Güç Kaynakları Sektörünün Lider Firması FSP İsaf Fuarı’na Damgasını Vurdu

7.10.2023 http://www.elektrikdunyasi.com.tr/Home/Haberler

Kesintisiz güç kaynakları üretimi konusunda dünya markası olmayı başaran başta Türkiye olmak üzere dünyanın çok sayıda ülkesinde satış ofisi olan FSP Group 14-17 Eylül 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen İsaf Güvenlik teknolojileri fuarına bir kez daha katılarak ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu.

FSP’nin standında sergilediği Güç kaynakları, UPS’ler, adaptörler, Smart MicroGrid, Battery Charger, Bilgisayar Kasaları, Gaming Aksesuarlar ve Cpu Soğutucular ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı ve ziyaretçilerden tam not aldı.

FSP Group Hakkında

FSP Group,  1993 yılında kurulduğundan bu yana AR-GE uzmanlığını, büyük üretim kapasitesini ve üstün ürün kalitesini sürekli olarak bu rekabetçi pazarda mükemmelleştirmektedir. 28’den fazla şubesi, 4 üretim tesisi ve yaklaşık 8500 kişi ile dünya çapında hizmet vermekte.

Geniş ürün yelpazesiyle FSP Group, uzun vadede güçlü büyüme için benzersiz bir konuma sahiptir. Trendler ve çevre koruması, yeşil enerji ürünleri, daha yüksek enerji verimliliği sağlayan dönüşüm ürünler ve son derece elektriksel güvenlik ve güvenilir ürünler.

Türkiye, Tayvan, Brezilya, Çin, Almanya, İsveç, Fransa, Hindistan, Japonya, Rusya, İngiltere, ABD’de OEM / ODM müşterilerimize entegre küresel lojistik hizmeti sunmakta.

 “Kapıdan Kapıya” anlayışı ile hizmet ve ürün teslimatları için daha hızlı pazarlama mantığıyla ilerlemekte. Odağımız, yeşil enerji ürünlerimizi daha da geliştirmek, FSP markalı perakende ürünlerini araştırma ve geliştirme çabalarımızla tüm ürünlerimiz için genişletiyoruz.