Güç Elektroniği Konusunda 42 Yıldır Kesintisiz Üretim Yapan Surtaş'ın Ürünleri Win Eurasia Fuarı'nda Sergilendi

23.7.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Surtaş, Güç Elektroniği Konusunda 42 Yıldır Kesintisiz Üretim Yapan Surtaş'ın Ürünleri Win Eurasia Fuarı'nda Sergilendi

Surtaş 7-10 Haziran 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen ve dünyanın en büyük sanayi fuarlarından birisi olma başarısını gösteren Win Eurasia Fuarı’nda ürünlerini sergiledi.

Surtaş 1977 yılında İstanbul Karaköy’de kurulmuştur. Bugün Surtaş 3000 metrekare kapalı alana sahip 4000 metrekare alana kurulu fabrikasında Avrupa standartlarında üretim yapmaktadır.

Söz konusu fuarda güç elektroniği konusunda faaliyet gösteren Surtaş’ın standında sergilenen Servo Elektronik Voltaj Regülatörleri, Statik Voltaj Regülatörleri, Online Kesintisiz Güç Kaynakları, Akü Şarj Redresörleri, Transformatörler, Harmonik Filtre ve Şönt Reaktörler üzerinde ziyaretçilerin yoğun ilgisi bulunmaktaydı.

Fuarda görüşme imkanı bulduğumuz Surtaş Genel Müdürü Hüseyin DOĞAN, Surtaş tarafından üretilen cihazların, teknolojinin gelişimine uygun olarak sürekli yenilendiğini ve geliştirildiğini özellikle belirterek, ürünlerinde kaliteye, uluslararası standartlara ve titizliğe oldukça önem verdiklerini vurguladı. İlaveten, fuarda sergiledikleri ürünlere yerli ve yabancı ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiğini söyleyen Doğan, fuarda yeni işbirlikleri için önemli görüşmeler yaptıklarını belirtti.