Arken Jeneratör’ün 10.Yılı Büyük Bir Çoşkuyla Kutlandı

4.9.2022 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Arken Jeneratör, Alaadtin Birkan Yüksel, Arken Jeneratör’ün 10.Yılı Büyük Bir Çoşkuyla Kutlandı

"10. yılımızı birçok başarı, yurt içinde ve yurt dışında sayısız proje ile geride bırakırken, yeni hedeflerimize ulaşmak ve yeni başarılara imza atmak için geleceğe umutla bakıyoruz. Bu yüzden 10'dan geleceğe"

Arken 10.yılını 5 Ağustos Cuma günü Polat Hotel Yeşilköy'de verilen davetle kutladı. Davetimize Arken Jeneratör İcra Kurulu, parterlerimiz, iş ortaklarımız, müşterilerimiz ve çalışanlarımız katıldı. Partnerlerimizden Perkins, Baudouin, Mitsubishi ve Cummins’ten üst düzey katılım gerçekleşti.

Etkinlikte konuşan Yönetim Kurulu Başkanımız Alaadtin Birkan Yüksel, davetlilere seslenerek “Her yıl daha da büyüyerek jeneratör sektörünün öncü firmalarından biri olmamızı sizlere borçluyuz” dedi ve ekledi: “Arken 10. yılını geride bırakırken 250 kişilik güzide kadrosu, 14 bin metrekarelik imalat üssü, Gazintep’ten İzmir’e, Ankara’dan Antalya’ya tüm yurtiçindeki yapılanması ile büyümeye devam ediyor. 2019 yılında kurduğumuz Arken Assist ile titiz satış sonrası hizmetlerimizi yürütüyoruz. Ülke ihracatına katkı sağlayarak üretimimizin yüzde 50 sini ihraç ediyoruz. Avrupa’dan Orta Doğu’ya, Türki Cumhuriyetlerden Afrika’ya 70 den fazla ülkede ürünlerimizle yer alıyoruz. Ülkemizin 2023 ihracat stratejisine hizmet etmek için var gücümüz ile çalışıyoruz.

“Geleceğe umutla bakıyoruz”

Çanakkale Köprüsü’nden İstanbul Finans Merkezi’ne, Sınır karakollarından, hastanelere, telekom sektöründen eğitime, turizmden inşaata tüm sektörlerde Arken adını daha yükseklere taşıyoruz” diyen Yüksel, “Ülkemizde ve dünyada birçok önemli projeye imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Bundan sonraki hedefimiz de üretici kimliğimiz ile kapasitemizi çok daha yukarılara taşıyarak ülkemiz ekonomisine, istihdamına, ihracatına çok daha büyük katkılar sağlamak olacaktır. 10. yılımızı birçok başarı, yurt içinde ve yurt dışında sayısız proje ile geride bırakırken, yeni hedeflerimize ulaşmak ve yeni başarılara imza atmak için geleceğe umutla bakıyoruz. Bu yüzden 10’dan geleceğe…

“Arken’i ileri taşımak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz”

Etkinliğimizde konuşan Yönetim Kurulu Üyemiz Yahya Kemal Teryaki de “Gazi Mustafa Kemal Atatürk‘ün dediği gibi “Ekonomik kalkınma, Türkiye ‘nin hür, müstakil, daima daha kuvvetli, daima daha refahlı Türkiye idealinin belkemiğidir.” İşte tam da buradan hareketle biz de Arken olarak daha refahlı, daha kuvvetli bir Türkiye için çalışmanın bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Ülkemizin kalkınması; Ar-Ge inovasyon, üretkenlik temelli büyüme ve katma değerli ihracatla mümkün olacaktır. Bu ilkeleri baz alarak Arken‘i ileriye taşımak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” diye konuştu.

Plaketler takdim edildi

Etkinliğimiz, Genel Müdürümüz Mustafa Küçükbaş ve Yurtiçi Satış Direktörümüz Yetkin Genç’in sunumlarıyla devam etti. Daha sonra İcra Kurulumuz, partnerlerimiz ve iş ortaklarımıza bizimle beraber bu 10 yılı yürüdükleri için teşekkür plaket verdi.

Orkestranın sahne almasıyla coşkunun iyice arttığı Arken 10.yıl kutlaması alkışlarla son buldu.

Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz