Altınsoy Enerji; Şimdi Perpa'da Enerji İhtiyaçlarınıza Çözümler Sunuyor

1.8.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Altınsoy Enerji, Altınsoy Enerji; Şimdi Perpa'da Enerji İhtiyaçlarınıza Çözümler Sunuyor

Altınsoy Enerji, güvenilirlik, kalite ve yenilikçilikle enerji sektöründe adını duyurmuş bir markadır. Köklerini 2003 yılında Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi'nde attı. Elektrik panoları ve bağlantı elemanları üretimiyle sektöre adım atan şirketimiz, hızla büyüyerek sektörde öncü konuma yükseldi.

Yıllar içinde teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek Ar-Ge yatırımlarına odaklandı ve üretim altyapısını güçlendirdi. Bu süreçte, üretim çeşitliliğini artırdı,  uluslararası çapta güvenilir bir tedarikçi olarak tanınmayı önemsedi.

2017 yılında ise Ankara Kahramankazan’daki yeni ve modern üretim tesisimize taşındık. 15.000 metrekarelik kapalı alana sahip tesisimiz, yenilikçi ürünlerimizin üretimi için mükemmel bir ortam sunmaktadır. 

Alçak Gerilim (AG) ve Orta Gerilim (OG) enerji dağıtımında kullanılan bağlantı elemanları, ölçüm ve anahtarlama ürünleri, kontrol panelleri, trafo merkezleri alanlarında yatırıma devam ederek büyümesini sürdürmektedir.

2023 yılında İstanbul satış ofisimizi Perpa Ticaret merkezinde açtık. Bu sayede,  uzman ekibimizle size enerji çözümleri sunmak ve işletmenizin verimliliğini artırmak için çalışıyoruz. İstanbul Perpa şubemize gelerek sizleri enerji geleceğinde öncü adımlar atmaya davet ediyoruz. Müşteri odaklı yaklaşımımız, kaliteli ürünlerimiz ve tecrübeli ekibimizle enerji alanındaki ihtiyaçlarınızı karşılamak için buradayız.