Rockwell Automation 2021 Microsoft Nesnelerin İnterneti Yılın İş Ortağı Ödülü İçin Finalist Olarak Gösterildi

29.8.2021 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Rockwell Automation, Blake Moret, Rodney Clark, Rockwell Automation ‘2021 Microsoft Nesnelerin İnterneti Yılın İş Ortağı’ Ödülü İçin Finalist Olarak Gösterildi

Dünyanın endüstriyel otomasyona ve dijital dönüşüme adanmış en büyük şirketi Rockwell Automation, Inc. (NYSE: ROK), 2021 Microsoft Nesnelerin İnterneti Yılın İş Ortağı Ödülü için finalistleri arasında yer aldı. Şirket, dünya çapında Microsoft teknolojisini temel alan müşteri çözümlerini uygulama ve inovasyon sağlama konusunda mükemmellik gösteren en iyi Microsoft iş ortakları arasında gösterildi.

Rockwell Automation Başkanı ve CEO’su Blake Moret, “Microsoft’tan bu şekilde takdir görmekten dolayı onur duyuyoruz. Rockwell olarak tüm odağımız çabalarımızın neticesini almak. Microsoft ile sağladığımız iş birliği, bu taahhüdü yerine getirmemize yardımcı oluyor. Akıllı endüstriyel sistemlerimiz müşterilerimizin sorunsuz bir biçimde altyapı maliyetlerinde tasarruf elde etmesini, değere dönüştürme süresini kısaltmasını ve üretkenliği daha üst düzeye çıkarmasını sağlıyor” dedi.

Microsoft Yılın İş Ortağı Ödülleri ile bir önceki yılda Microsoft temelli olağanüstü çözümler geliştiren ve sunan Microsoft iş ortakları takdir edilir. Çeşitli kategorilerde sunulan bu ödüller için onur sahipleri dünya genelinde 100’den fazla ülkeden 4400’ü aşkın aday arasından seçildi. Rockwell Automation, Nesnelerin İnterneti alanında sunduğu olağanüstü çözümler ve hizmetler nedeniyle takdir edildi.

Nesnelerin İnterneti Yılın İş Ortağı Ödülü ile müşterilerine Azure, Nesnelerin İnterneti ve uç cihazları gibi akıllı bulut ve uç inovasyonları temel alarak oluşturulan Nesnelerin İnterneti çözümlerini tasarlayan, geliştiren ve dağıtan Microsoft iş ortakları takdir edilir. Bu çözümler, belirli bir zaman aralığında nerede oldukları ya da hiçbir duruş süresi yaşamamak için gereken önleyici bakım gibi şirketlerin dijital varlıklarına ilişkin görünebilirliği artırarak kısa süre içinde işlerini iyileştirmelerine yardımcı olur. Böylece şirketler iş sonuçlarını destekleyebilir ve müşteri değerini artırabilir.

Microsoft Global İş Ortağı Çözümleri, Kanal Satışları ve Kanal Başkanı, Şirket Genel Başkanı Rodney Clark, “2021 Microsoft Yılın İş Ortağı Ödüllerinin kazananlarını ve finalistlerini açıklamaktan onur duyuyorum.“ Bu olağanüstü iş ortakları, buluttan uca, müşteriler için dünya standartlarında çözümler oluşturma konusunda derin bir bağlılık gösterdiler ve ekosistemimizde sunulan en iyi ve en akıllıca çözümlerin bir kısmını temsil ediyorlar” dedi.