Teknoline IP Interkom Sistemleri ile İsaf 2023’te Boy Gösterdi

12.10.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Teknoline, Teknoline IP Interkom Sistemleri ile İsaf 2023’te Boy Gösterdi

Teknoline, Marmara Fuarcılık tarafından 27. Kez düzenlenen İsaf Güvenlik Teknolojileri Fuarı’na katıldı. 14-17 Eylül 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuarda Teknoline’ın IP Interkom Sistemleri’ni de sergilediği standı ziyaretçilerden tam not aldı.

27. si gerçekleştirilen İsaf Güvenlik Teknolojileri Fuarı’nda yer alan Teknoline’ın standı yerli ve yabancı ziyaretçilerin en fazla ziyaret ettiği stantlar arasında yerini aldı. Dünyada teknolojinin gelişim hızı göz önünde bulundurulduğunda zorlu bir alanda faaliyet gösteren Teknoline, akıllı ev otomasyonu pazarında üstün başarıları ve fark yaratan inovatif ürün ve çözümleri ile öne çıkıyor.

Sektörünün hedeflerini ileriye taşıyarak rakiplerine bile ivme kazandıran Teknoline 2006 yılından beri dağıtım sistemleri, iletişim ve güvenlik uygulamaları alanlarında yeni ürün ve çözümler üretiyor.

Uydu (SMATV), Kablo TV (CATV) Terrestrial Anten, (MATV) Kamera (CCTV), Interkom (görüntülü-görüntüsüz diyafon sistemleri) ve Fiber Optik gibi hayatın çeşitli anlarına dokunan çözüm ve hizmetler geliştiren Teknoline, başta Türkiye olmak üzere 25 farklı ülkede büyük projelerin güvenle tercih ettiği marka statüsünü koruyor.

IP Interkom Sistemleri İsaf Güvenlik Teknolojileri Fuarı’na Damgasını Vurdu

Teknoline İsaf Fuarı’nda dikkatleri üzerine çeken ürün grubu IP Interkom Sistemleri’ni tanıttı. Teknoline’ın iş yerleri ve apartmanlarda kullanılan geleneksel diyafon çözümünün sesli iletişim altyapısını ve arayüz tasarımını daha detaylı ve daha teknolojik hale getirerek ortaya koyduğu IP Interkom Sistemleri fuara damgasını vurdu

Tekniksat Group, temellerini 2012 yılında TÜBİTAK ile beraber attığı %100 Teknoline IP İnterkom Sistemi’ni son 4 yılda daha da ileriye götürerek akıllı ev otomasyonu sektörüne akıllı ev sistemleri, entegre access kontrol sistemi ve reklam yayınları gibi birçok yenilik getirdi.

Teknoline tarafından geliştirilen IP Interkom Sistemleri’nin öne çıkan başlıca özellikleri arasında güvenlik kameraları ile bağlantı yapılabilmesi sayesinde dairede bulunan Interkom üzerinden çocuk oyun alanları ve otopark gibi bölgeler görüntülenebilmesi geliyor.

Diğer daireler ile sesli ve görüntülü görüşmeler gerçekleştirilebilmesi, site yönetimi, güvenlik görevlileri, çevredeki market ve restoran gibi noktalarla haberleşmeyi sağlayabilmesi ve dairelere toplu ya da bireysel olarak yazılı mesaj atarak duyurular veya ilanlar gönderilebilmesi ise öne çıkan diğer özelliklerinden.

Sunduğu tüm bu alışılagelmişin dışında hizmetleri ile pazarın ve tüketicinin tam notunu alan IP Interkom Sistemleri, İsaf fuarı ziyaretçileri ve katılımcılarının beğenisi ile karşılandı.