Koza Elektromarket Geniş Ürün Yelpazesi İle Armanutköy’de

24.3.2021 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Koza Elektromarket, Ercan Yıldız, Koza Elektromarket Geniş Ürün Yelpazesi İle Armanutköy’de

Elektrik ve aydınlatma sektörünün önde gelen firmalarından Koza Elektromarket artan müşteri taleplerine eksiksiz ve zamanında cevap verebilmek için İstanbul-Arnavutköy’de ki yeni yerine taşındı.

Koza Elektromarket İstanbul-Arnavutköy’de açtığı yeni mağazasından müşterilerinin ihtiyaçları için yenilikçi çözümler sunuyor. Elektrik ve Aydınlatma sektörünün önde gelen üreticilerinden ve ithalatçılarından Mono Electric, Mono Lighting, Erk LED, Helios Opto ve Mutlusan Elektrik’in bayiliğini yapan Koza Elektromarket geniş ürün yelpazesi ile müşterilerinin tercihi olmaya devam ediyor. Koza Elekromarket’i ziyaretimiz sırasında görüştüğümüz firma sahibi Ercan YILDIZ uzun yıllardır elektrik ve aydınlatma ürünleri satışı konusunda hizmet verdiklerini ve bu konuda sektörünün önde gelen firmalarından birisi olduklarını belirterek satışta yakaladıkları bu başarıyı üretime yansıtmak istediklerini söyledi. İma Lighting markası ile LED Ampul üretmeye başladıklarının altını çizen Ercan Yıldız kaliteli üretimleri çok yakında elektrik ve aydınlatma malzemesi satan firmaların raflarında yer alacaklarını belirtti.