Elektrik ve Aydınlatma Sektörünün En Büyük Ürün Yelpazesine Sahip E-Ticaret Sitesi: Elektroekspres.com

10.7.2021 Elektrik Dünyası Dergisi, Granada Electric

Elektroekspres.com Olarak avantajlarınız nelerdir? Neden Elektroekspres Tercih Edilmelidir?

Öncelikle daha önceki söyleşilerimizde konuştuğumuz gibi biz bu işi profesyonel olarak yapan yöneticileriz. Bu konuda kesinlikle mütevazi olmayacağım. Üzülerek söylemeliyim ki e-ticaret yapan çok sayıda sitenin yöneticileri elektrik piyasasından dahi değiller. Pazarladıkları ürünleri bırakın tanımayı adlarını dahi bilmiyorlar. Bu durumda siparişlerde birçok problemi beraberinde getiriyor.

Öncelikle biz Elektroekspres olarak sayfamızdaki ürünleri meslektaşlarımıza yönelik hazırladık. Yani diğer e-ticaret sayfalarında olduğu gibi son kullanıcılara yönelik değil. Meslektaşlarımız e-ticaret sayfamızda güncel listeleri bulacak download yapabilecek müşterilerine güvenle teklif hazırlayabileceklerdir. Elektro-ekspres.com ailesi olarak sektörümüzdeki tüm ithalatçı firmaların yanı sıra yerli ve yabancı tüm imalatçıların güncel fiyatları ile ürün yelpazesini sayfalarımızda paylaşmaktayız. Meslektaşlarımız bir markanın ürününe ve fiyatına bağlı kalmadan birçok markanın ürünlerine aynı anda ulaşacak markalar arasında kıyaslama yaparak tekliflerini hazırlayacak ve bu doğrultuda siparişlerini oluşturacaktır. Buda meslektaşlarımıza vakit açısından ciddi anlamda avantaj sağlayacaktır.

Elektroekspres değerli meslektaşlarımızın teknik şartnamelere göre hazırlayacağı tekliflerde gerekli hesaplamaların yapabileceği altyapıları düşünerek aydınlatma ve şalt gurubunda bulunan ürünlerle ilgili sayfalarımıza teknik hesap cetvelleri yerleştirerek daha sağlıklı teklifler ve siparişlere olanak sağlamayı hedeflemenin ekstra mutluluğunu yaşamaktadır.

Meslektaşlarımız sayfamızda bulunan kaliteli ve pilot markaların ürünlerini uygun fiyat ve ödeme koşullarında tedarik edebilecekler. Diğer e-ticaret sitelerinden farklı olarak sitemizden gerektiğinde vadeli siparişler alınabilecek ve meslektaşlarımız taahhütlerinde rahat çalışma imkanı kazanmış olacaklar. Sektörün en büyük hosting alanına sahip e-ticaret sitesinin kurucusu olmaktan gurur duyuyoruz.

Elektroekspres.com olarak değerli meslektaşlarımıza hazırladığımız fiyatlar gayet cazip piyasa fiyatlarıdır. Anlaşmalı kargolarımız sayesinde nakliyeden de fayda sağlayacaklar. İstedikleri zaman müşteri temsilcilerimize ulaşıp miktarlı alışverişlerinde özel fiyat alabilecekler. Yani Elektroekspres sektörün tüm gereksinimlerini tecrübelerine dayanarak karşılamakta ve meslektaşlarının çözüm ortağı olmayı hedeflemiştir.

Meslektaşlarımız Elektroekspres sitesinde bulunan birçok ürünün spesifik özelliklerini çok rahatlıkla görebilecek kısacası ürünlerle ilgili bütün bilgilere ve ürün özelliklerine bakarak siparişlerini gönül rahatlığı ile verebileceklerdir. Biz elektroekspres.com ailesi olarak meslektaşlarımızla birebir irtibat halinde çözüm ortaklığı hedefini kendine vizyon edinmiş bir bilinçle çalışmaktayız.

Bu da Elektroekspres olarak bizi diğer e-ticaret sitelerinden farklı kılmasında en önemli etkendir. Biz öncelikle sektörde faaliyet gösteren bir elektrik firması sonra e-ticaret yapan bir firmayız. Bu bilinçle çalışarak değerli meslektaşlarımıza hizmet vermiş olmanın gurunu yaşamaktayız..