Teknoline Teknoloji İle Uydu Sektöründe Yeniliklere Devam

2.6.2020 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Teknoline, Teknoline Teknoloji İle Uydu Sektöründe Yeniliklere Devam

2006 yılında kurulan Teknoline Teknolojik Sistemleri A.Ş., Uydu (SMATV), Kablo TV (CATV), Terrestrial Anten (MATV), İnterkom (Görüntülü - Görüntüsüz Diafon Sistemleri) ve Fiber Optik Dağıtım sistemleri üzerine faaliyet göstermektedir. Üretim, tasarım ve uygulama %100 yerli ve ileri teknoloji kullanılarak yapılmaktadır.

Ürün gamına bir yenisini daha ekleyen Teknoline Teknoloji sektörde ses getirecek ürünleriyle hizmet vermeye devam ediyor.

PLUG serisi ürünleri ile artık kablo işçiliğine , yer kalabalığına ,  ekstra maliyete son veriyor. Yeni nesil konnektörler sayesinde Amplifier , Multiswitch , Tap gibi ürünler artık birbirine geçme mantığı ile hem kolay montaj sağlıyor hemde zamandan tasarruf ettiriyor. Dolayısıyla pano ebatlarını da minimuma indiriyor

Ayrıca projedeki kaskat bağlantıları cihazdaki hızlı F quick ler sayesinde birbirine kolaylıkla takılıp çıkartılabiliyor.

PLUG serisi cihazlar özellikle saha alanlarında çalışma alanı kısıtlı olan yerlerde cankurtaran önemi taşıyor.

Teknoline teknolojik olarak sektörün  eksiklerini bulup  piyasaya daha fazla yardımcı olmak için yeni nesil son teknoloji ürünlerimizi üretmeye devam edeceğiz.