İstanbul Havalimanı Camisi Aydınlatma Sistemleri Raytech İle Güvence Altında

19.10.2020 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Raytech, İstanbul Havalimanı Camisi Aydınlatma Sistemleri Raytech İle Güvence Altında

Yapımı tamamlanan ve ziyaretçilerine açılan İstanbul Havalimanı Cami, mimarisinde kullanılan yenilikçi yaklaşım ve zengin içerikleri ile tüm ziyaretçilerinin beğenisi kazanıyor. Tasarımında eski ve yeninin izlerini birlikte sunan İstanbul Havalimanı Cami, dış aydınlatma sistemleri ile aydınlatılan ihtişamlı silueti ile gündüz olduğu kadar geceleri de görenleri adeta büyülüyor.

İstanbul Havalimanı Camisinde, her türlü zorlu koşullar dikkate alınarak projelendirilmesi yapılan dış aydınlatma sistemlerin korunmasında jel bağlantı aksesuarları tercih ediliyor. Raytech markasına ait Happy Box serisi ürün grubu sayesinde, kablo bağlantıları üzerinden oluşabilecek sorunlara karşı en yüksek seviyede koruma sunularak aydınlatma sistemlerinin güvenilir bir biçimde uzun yıllar hizmet edebilmesi garanti altına alınıyor.

IPX8 sınıfı üstün koruma sunan Happy Box jel bağlantı aksesuarları, kablo bağlantısının yapıldığı klemens gruplarını sıkıca sararak olası sutoz, kirvb. dış etmenlerin, kablo bağlantıları üzerinden yürüyerek cihazlara zarar vermesinin önüne geçilmesini sağlıyor. İçerisinde hazır olarak gelen jel yapısı sayesinde hızlıca kullanım imkânı veren Happy Box jel bağlantı aksesuarları, hidrofobik yapısı sayesinde suyu iterek, cihazların arızalanmalarına sebebiyet verebilecek bağlantı sorunlarının daha yaşanmadan önüne geçilebilmesini sağlıyor.

Bu sayede oluşabilecek bakım ve yenileme masraflarının en aza indirgenmesini sağlayan Happy Box jel bağlantı aksesuarları, birçok aydınlatma firması için hayati önem arz eden marka prestijinin korunmasına da önemli katkılar sağlıyor.

Firmalar ürettikleri sistemlerin güvenliğini garanti altına almak için kullandıkları Happy Box jel bağlantı aksesuarları sayesinde, garanti süreleri içerisinde yaşanabilecek sorunları en aza indirgemeyi başararak, olası maddi ve manevi kayıpların da önüne bu sayede artık geçebiliyor.

Yaşanan problemler dikkate alınarak yapılan kontroller neticesinde, arızalanan aydınlatma ünitelerinin, yaklaşık olarak yüzde 80 oranla kablo bağlantı noktalarında yaşanan sorunlardan kaynaklı gerçekleştiği tespit edilmiştir. Bu durumu fark eden birçok yerli ve yabancı üretici için, ürünlerin kablo bağlantılarının korunmasının sağlanması bir ihtiyaç olmaktan çıkarak artık zorunlu bir hal almıştır.

Yurt dışında yaygın olarak kullanılan jel bağlantı sistemleri, ülkemizde Alist Limited ve Raytech güvencesi ile birçok yerli üretici firma ile buluşmaktadır. Bu sayede ürünlerin ömrü uzamakta, markaya olan güven artmakta ve ortaya çıkan kayıplar en aza indirgenebilmektedir.